AM 720 KDWN
News, Traffic, Weather

Masters, Trivia Quiz

KDWN

AUGUSTA, Ga. (AP) — How well do you know the Masters? Try this quiz:

1. Which player had the lowest final round to win the Masters?

a.) Mike Weir

b.) Gary Player

c.) Jack Nicklaus

2. Who is the oldest Masters champion?

a.) Jack Nicklaus

b.) Raymond Floyd

c.) Ben Hogan

3. Name the first foreign-born player to win the Masters

a.) Herman Keiser

b.) Gary Player

c.) Sandy Lyle

4. Name the only player to make a hole-in-one on No. 4 at Augusta National in the Masters.

a.) K.J. Choi

b.) Padraig Harrington

c.) Jeff Sluman

5. Who is the only player to win the Masters and put on the green jacket himself?

a.) Jack Nicklaus

b.) Nick Faldo

c.) Tiger Woods

6. Name the Masters champion who made birdie on his final four holes.

a.) Arnold Palmer

b.) Mark O’Meara

c.) Charl Schwartzel

7. Name the player to compete in 50 consecutive Masters.

a.) Arnold Palmer

b.) Gary Player

c.) Doug Ford

8. Name the last player to win the Masters in his first attempt.

a.) Charles Coody

b.) Ian Woosnam

c.) Fuzzy Zoeller

9. Which amateur had the 54-hole lead only to shoot 80 in the final round?

a.) Rory McIlroy

b.) Billy Joe Patton

c.) Ken Venturi

10. Who was the last player to win the Masters without breaking 70 in any of the four rounds?

a.) Larry Mize

b.) Zach Johnson

c.) Craig Stadler

11. Name the last player to win the Masters with a final round over par.

a.) Craig Stadler

b.) Trevor Immelman

c.) Jack Nicklaus

12. Name the only Masters champion who started the final round outside the top 10.

a.) Nick Faldo

b.) Art Wall

c.) Gene Sarazen

13. What previously occupied the land that was purchased to build Augusta National Golf Club?

a.) Fruitland Nurseries

b.) Girl Scouts of America headquarters

c.) Waffle House

14. Who has finished in second place the most times at the Masters without ever winning?

a.) Greg Norman

b.) Tom Weiskopf

c.) Johnny Miller

15. Who won the Masters by the most shots?

a.) Raymond Floyd

b.) Jack Nicklaus

c.) Tiger Woods

16. Who did Gene Sarazen defeat in a playoff in 1935 after making an albatross on the 15th hole of the final round?

a.) Craig Wood

b.) Horton Smith

c.) Greg Norman

17. Which writer coined the phrase “Amen Corner” for the 11th, 12th and 13th holes at Augusta National?

a.) Grantland Rice

b.) Herbert Warren Wind

c.) O.B. Keeler

18. Who has the lowest 72-hole score at the Masters without winning?

a.) Ernie Els

b.) David Duval

c.) Retief Goosen

ANSWERS

1. b

2. a

3. b

4. c

5. a

6. c

7. a

8. c

9. c

10. a

11. b

12. b

13. a

14. b

15. c

16. a

17. b

18. b

Masters, Trivia Quiz

KDWN

AUGUSTA, Ga. (AP) — How well do you know the Masters? Try this quiz:

1. Which player had the lowest final round to win the Masters?

a.) Mike Weir

b.) Gary Player

c.) Jack Nicklaus

2. Who is the oldest Masters champion?

a.) Jack Nicklaus

b.) Raymond Floyd

c.) Ben Hogan

3. Name the first foreign-born player to win the Masters

a.) Herman Keiser

b.) Gary Player

c.) Sandy Lyle

4. Name the only player to make a hole-in-one on No. 4 at Augusta National in the Masters.

a.) K.J. Choi

b.) Padraig Harrington

c.) Jeff Sluman

5. Who is the only player to win the Masters and put on the green jacket himself?

a.) Jack Nicklaus

b.) Nick Faldo

c.) Tiger Woods

6. Name the Masters champion who made birdie on his final four holes.

a.) Arnold Palmer

b.) Mark O’Meara

c.) Charl Schwartzel

7. Name the player to compete in 50 consecutive Masters.

a.) Arnold Palmer

b.) Gary Player

c.) Doug Ford

8. Name the last player to win the Masters in his first attempt.

a.) Charles Coody

b.) Ian Woosnam

c.) Fuzzy Zoeller

9. Which amateur had the 54-hole lead only to shoot 80 in the final round?

a.) Rory McIlroy

b.) Billy Joe Patton

c.) Ken Venturi

10. Who was the last player to win the Masters without breaking 70 in any of the four rounds?

a.) Larry Mize

b.) Zach Johnson

c.) Craig Stadler

11. Name the last player to win the Masters with a final round over par.

a.) Craig Stadler

b.) Trevor Immelman

c.) Jack Nicklaus

12. Name the only Masters champion who started the final round outside the top 10.

a.) Nick Faldo

b.) Art Wall

c.) Gene Sarazen

13. What previously occupied the land that was purchased to build Augusta National Golf Club?

a.) Fruitland Nurseries

b.) Girl Scouts of America headquarters

c.) Waffle House

14. Who has finished in second place the most times at the Masters without ever winning?

a.) Greg Norman

b.) Tom Weiskopf

c.) Johnny Miller

15. Who won the Masters by the most shots?

a.) Raymond Floyd

b.) Jack Nicklaus

c.) Tiger Woods

16. Who did Gene Sarazen defeat in a playoff in 1935 after making an albatross on the 15th hole of the final round?

a.) Craig Wood

b.) Horton Smith

c.) Greg Norman

17. Which writer coined the phrase “Amen Corner” for the 11th, 12th and 13th holes at Augusta National?

a.) Grantland Rice

b.) Herbert Warren Wind

c.) O.B. Keeler

18. Who has the lowest 72-hole score at the Masters without winning?

a.) Ernie Els

b.) David Duval

c.) Retief Goosen

ANSWERS

1. b

2. a

3. b

4. c

5. a

6. c

7. a

8. c

9. c

10. a

11. b

12. b

13. a

14. b

15. c

16. a

17. b

18. b

Masters, Trivia Quiz

KDWN

AUGUSTA, Ga. (AP) — How well do you know the Masters? Try this quiz:

1. Which player had the lowest final round to win the Masters?

a.) Mike Weir

b.) Gary Player

c.) Jack Nicklaus

2. Who is the oldest Masters champion?

a.) Jack Nicklaus

b.) Raymond Floyd

c.) Ben Hogan

3. Name the first foreign-born player to win the Masters

a.) Herman Keiser

b.) Gary Player

c.) Sandy Lyle

4. Name the only player to make a hole-in-one on No. 4 at Augusta National in the Masters.

a.) K.J. Choi

b.) Padraig Harrington

c.) Jeff Sluman

5. Who is the only player to win the Masters and put on the green jacket himself?

a.) Jack Nicklaus

b.) Nick Faldo

c.) Tiger Woods

6. Name the Masters champion who made birdie on his final four holes.

a.) Arnold Palmer

b.) Mark O’Meara

c.) Charl Schwartzel

7. Name the player to compete in 50 consecutive Masters.

a.) Arnold Palmer

b.) Gary Player

c.) Doug Ford

8. Name the last player to win the Masters in his first attempt.

a.) Charles Coody

b.) Ian Woosnam

c.) Fuzzy Zoeller

9. Which amateur had the 54-hole lead only to shoot 80 in the final round?

a.) Rory McIlroy

b.) Billy Joe Patton

c.) Ken Venturi

10. Who was the last player to win the Masters without breaking 70 in any of the four rounds?

a.) Larry Mize

b.) Zach Johnson

c.) Craig Stadler

11. Name the last player to win the Masters with a final round over par.

a.) Craig Stadler

b.) Trevor Immelman

c.) Jack Nicklaus

12. Name the only Masters champion who started the final round outside the top 10.

a.) Nick Faldo

b.) Art Wall

c.) Gene Sarazen

13. What previously occupied the land that was purchased to build Augusta National Golf Club?

a.) Fruitland Nurseries

b.) Girl Scouts of America headquarters

c.) Waffle House

14. Who has finished in second place the most times at the Masters without ever winning?

a.) Greg Norman

b.) Tom Weiskopf

c.) Johnny Miller

15. Who won the Masters by the most shots?

a.) Raymond Floyd

b.) Jack Nicklaus

c.) Tiger Woods

16. Who did Gene Sarazen defeat in a playoff in 1935 after making an albatross on the 15th hole of the final round?

a.) Craig Wood

b.) Horton Smith

c.) Greg Norman

17. Which writer coined the phrase “Amen Corner” for the 11th, 12th and 13th holes at Augusta National?

a.) Grantland Rice

b.) Herbert Warren Wind

c.) O.B. Keeler

18. Who has the lowest 72-hole score at the Masters without winning?

a.) Ernie Els

b.) David Duval

c.) Retief Goosen

ANSWERS

1. b

2. a

3. b

4. c

5. a

6. c

7. a

8. c

9. c

10. a

11. b

12. b

13. a

14. b

15. c

16. a

17. b

18. b

Masters, Trivia Quiz

KDWN

AUGUSTA, Ga. (AP) — How well do you know the Masters? Try this quiz:

1. Which player had the lowest final round to win the Masters?

a.) Mike Weir

b.) Gary Player

c.) Jack Nicklaus

2. Who is the oldest Masters champion?

a.) Jack Nicklaus

b.) Raymond Floyd

c.) Ben Hogan

3. Name the first foreign-born player to win the Masters

a.) Herman Keiser

b.) Gary Player

c.) Sandy Lyle

4. Name the only player to make a hole-in-one on No. 4 at Augusta National in the Masters.

a.) K.J. Choi

b.) Padraig Harrington

c.) Jeff Sluman

5. Who is the only player to win the Masters and put on the green jacket himself?

a.) Jack Nicklaus

b.) Nick Faldo

c.) Tiger Woods

6. Name the Masters champion who made birdie on his final four holes.

a.) Arnold Palmer

b.) Mark O’Meara

c.) Charl Schwartzel

7. Name the player to compete in 50 consecutive Masters.

a.) Arnold Palmer

b.) Gary Player

c.) Doug Ford

8. Name the last player to win the Masters in his first attempt.

a.) Charles Coody

b.) Ian Woosnam

c.) Fuzzy Zoeller

9. Which amateur had the 54-hole lead only to shoot 80 in the final round?

a.) Rory McIlroy

b.) Billy Joe Patton

c.) Ken Venturi

10. Who was the last player to win the Masters without breaking 70 in any of the four rounds?

a.) Larry Mize

b.) Zach Johnson

c.) Craig Stadler

11. Name the last player to win the Masters with a final round over par.

a.) Craig Stadler

b.) Trevor Immelman

c.) Jack Nicklaus

12. Name the only Masters champion who started the final round outside the top 10.

a.) Nick Faldo

b.) Art Wall

c.) Gene Sarazen

13. What previously occupied the land that was purchased to build Augusta National Golf Club?

a.) Fruitland Nurseries

b.) Girl Scouts of America headquarters

c.) Waffle House

14. Who has finished in second place the most times at the Masters without ever winning?

a.) Greg Norman

b.) Tom Weiskopf

c.) Johnny Miller

15. Who won the Masters by the most shots?

a.) Raymond Floyd

b.) Jack Nicklaus

c.) Tiger Woods

16. Who did Gene Sarazen defeat in a playoff in 1935 after making an albatross on the 15th hole of the final round?

a.) Craig Wood

b.) Horton Smith

c.) Greg Norman

17. Which writer coined the phrase “Amen Corner” for the 11th, 12th and 13th holes at Augusta National?

a.) Grantland Rice

b.) Herbert Warren Wind

c.) O.B. Keeler

18. Who has the lowest 72-hole score at the Masters without winning?

a.) Ernie Els

b.) David Duval

c.) Retief Goosen

ANSWERS

1. b

2. a

3. b

4. c

5. a

6. c

7. a

8. c

9. c

10. a

11. b

12. b

13. a

14. b

15. c

16. a

17. b

18. b

Masters, Trivia Quiz

KDWN

AUGUSTA, Ga. (AP) — How well do you know the Masters? Try this quiz:

1. Which player had the lowest final round to win the Masters?

a.) Mike Weir

b.) Gary Player

c.) Jack Nicklaus

2. Who is the oldest Masters champion?

a.) Jack Nicklaus

b.) Raymond Floyd

c.) Ben Hogan

3. Name the first foreign-born player to win the Masters

a.) Herman Keiser

b.) Gary Player

c.) Sandy Lyle

4. Name the only player to make a hole-in-one on No. 4 at Augusta National in the Masters.

a.) K.J. Choi

b.) Padraig Harrington

c.) Jeff Sluman

5. Who is the only player to win the Masters and put on the green jacket himself?

a.) Jack Nicklaus

b.) Nick Faldo

c.) Tiger Woods

6. Name the Masters champion who made birdie on his final four holes.

a.) Arnold Palmer

b.) Mark O’Meara

c.) Charl Schwartzel

7. Name the player to compete in 50 consecutive Masters.

a.) Arnold Palmer

b.) Gary Player

c.) Doug Ford

8. Name the last player to win the Masters in his first attempt.

a.) Charles Coody

b.) Ian Woosnam

c.) Fuzzy Zoeller

9. Which amateur had the 54-hole lead only to shoot 80 in the final round?

a.) Rory McIlroy

b.) Billy Joe Patton

c.) Ken Venturi

10. Who was the last player to win the Masters without breaking 70 in any of the four rounds?

a.) Larry Mize

b.) Zach Johnson

c.) Craig Stadler

11. Name the last player to win the Masters with a final round over par.

a.) Craig Stadler

b.) Trevor Immelman

c.) Jack Nicklaus

12. Name the only Masters champion who started the final round outside the top 10.

a.) Nick Faldo

b.) Art Wall

c.) Gene Sarazen

13. What previously occupied the land that was purchased to build Augusta National Golf Club?

a.) Fruitland Nurseries

b.) Girl Scouts of America headquarters

c.) Waffle House

14. Who has finished in second place the most times at the Masters without ever winning?

a.) Greg Norman

b.) Tom Weiskopf

c.) Johnny Miller

15. Who won the Masters by the most shots?

a.) Raymond Floyd

b.) Jack Nicklaus

c.) Tiger Woods

16. Who did Gene Sarazen defeat in a playoff in 1935 after making an albatross on the 15th hole of the final round?

a.) Craig Wood

b.) Horton Smith

c.) Greg Norman

17. Which writer coined the phrase “Amen Corner” for the 11th, 12th and 13th holes at Augusta National?

a.) Grantland Rice

b.) Herbert Warren Wind

c.) O.B. Keeler

18. Who has the lowest 72-hole score at the Masters without winning?

a.) Ernie Els

b.) David Duval

c.) Retief Goosen

ANSWERS

1. b

2. a

3. b

4. c

5. a

6. c

7. a

8. c

9. c

10. a

11. b

12. b

13. a

14. b

15. c

16. a

17. b

18. b

Masters, Trivia Quiz

KDWN

AUGUSTA, Ga. (AP) — How well do you know the Masters? Try this quiz:

1. Which player had the lowest final round to win the Masters?

a.) Mike Weir

b.) Gary Player

c.) Jack Nicklaus

2. Who is the oldest Masters champion?

a.) Jack Nicklaus

b.) Raymond Floyd

c.) Ben Hogan

3. Name the first foreign-born player to win the Masters

a.) Herman Keiser

b.) Gary Player

c.) Sandy Lyle

4. Name the only player to make a hole-in-one on No. 4 at Augusta National in the Masters.

a.) K.J. Choi

b.) Padraig Harrington

c.) Jeff Sluman

5. Who is the only player to win the Masters and put on the green jacket himself?

a.) Jack Nicklaus

b.) Nick Faldo

c.) Tiger Woods

6. Name the Masters champion who made birdie on his final four holes.

a.) Arnold Palmer

b.) Mark O’Meara

c.) Charl Schwartzel

7. Name the player to compete in 50 consecutive Masters.

a.) Arnold Palmer

b.) Gary Player

c.) Doug Ford

8. Name the last player to win the Masters in his first attempt.

a.) Charles Coody

b.) Ian Woosnam

c.) Fuzzy Zoeller

9. Which amateur had the 54-hole lead only to shoot 80 in the final round?

a.) Rory McIlroy

b.) Billy Joe Patton

c.) Ken Venturi

10. Who was the last player to win the Masters without breaking 70 in any of the four rounds?

a.) Larry Mize

b.) Zach Johnson

c.) Craig Stadler

11. Name the last player to win the Masters with a final round over par.

a.) Craig Stadler

b.) Trevor Immelman

c.) Jack Nicklaus

12. Name the only Masters champion who started the final round outside the top 10.

a.) Nick Faldo

b.) Art Wall

c.) Gene Sarazen

13. What previously occupied the land that was purchased to build Augusta National Golf Club?

a.) Fruitland Nurseries

b.) Girl Scouts of America headquarters

c.) Waffle House

14. Who has finished in second place the most times at the Masters without ever winning?

a.) Greg Norman

b.) Tom Weiskopf

c.) Johnny Miller

15. Who won the Masters by the most shots?

a.) Raymond Floyd

b.) Jack Nicklaus

c.) Tiger Woods

16. Who did Gene Sarazen defeat in a playoff in 1935 after making an albatross on the 15th hole of the final round?

a.) Craig Wood

b.) Horton Smith

c.) Greg Norman

17. Which writer coined the phrase “Amen Corner” for the 11th, 12th and 13th holes at Augusta National?

a.) Grantland Rice

b.) Herbert Warren Wind

c.) O.B. Keeler

18. Who has the lowest 72-hole score at the Masters without winning?

a.) Ernie Els

b.) David Duval

c.) Retief Goosen

ANSWERS

1. b

2. a

3. b

4. c

5. a

6. c

7. a

8. c

9. c

10. a

11. b

12. b

13. a

14. b

15. c

16. a

17. b

18. b

Masters, Trivia Quiz

KDWN

AUGUSTA, Ga. (AP) — How well do you know the Masters? Try this quiz:

1. Which player had the lowest final round to win the Masters?

a.) Mike Weir

b.) Gary Player

c.) Jack Nicklaus

2. Who is the oldest Masters champion?

a.) Jack Nicklaus

b.) Raymond Floyd

c.) Ben Hogan

3. Name the first foreign-born player to win the Masters

a.) Herman Keiser

b.) Gary Player

c.) Sandy Lyle

4. Name the only player to make a hole-in-one on No. 4 at Augusta National in the Masters.

a.) K.J. Choi

b.) Padraig Harrington

c.) Jeff Sluman

5. Who is the only player to win the Masters and put on the green jacket himself?

a.) Jack Nicklaus

b.) Nick Faldo

c.) Tiger Woods

6. Name the Masters champion who made birdie on his final four holes.

a.) Arnold Palmer

b.) Mark O’Meara

c.) Charl Schwartzel

7. Name the player to compete in 50 consecutive Masters.

a.) Arnold Palmer

b.) Gary Player

c.) Doug Ford

8. Name the last player to win the Masters in his first attempt.

a.) Charles Coody

b.) Ian Woosnam

c.) Fuzzy Zoeller

9. Which amateur had the 54-hole lead only to shoot 80 in the final round?

a.) Rory McIlroy

b.) Billy Joe Patton

c.) Ken Venturi

10. Who was the last player to win the Masters without breaking 70 in any of the four rounds?

a.) Larry Mize

b.) Zach Johnson

c.) Craig Stadler

11. Name the last player to win the Masters with a final round over par.

a.) Craig Stadler

b.) Trevor Immelman

c.) Jack Nicklaus

12. Name the only Masters champion who started the final round outside the top 10.

a.) Nick Faldo

b.) Art Wall

c.) Gene Sarazen

13. What previously occupied the land that was purchased to build Augusta National Golf Club?

a.) Fruitland Nurseries

b.) Girl Scouts of America headquarters

c.) Waffle House

14. Who has finished in second place the most times at the Masters without ever winning?

a.) Greg Norman

b.) Tom Weiskopf

c.) Johnny Miller

15. Who won the Masters by the most shots?

a.) Raymond Floyd

b.) Jack Nicklaus

c.) Tiger Woods

16. Who did Gene Sarazen defeat in a playoff in 1935 after making an albatross on the 15th hole of the final round?

a.) Craig Wood

b.) Horton Smith

c.) Greg Norman

17. Which writer coined the phrase “Amen Corner” for the 11th, 12th and 13th holes at Augusta National?

a.) Grantland Rice

b.) Herbert Warren Wind

c.) O.B. Keeler

18. Who has the lowest 72-hole score at the Masters without winning?

a.) Ernie Els

b.) David Duval

c.) Retief Goosen

ANSWERS

1. b

2. a

3. b

4. c

5. a

6. c

7. a

8. c

9. c

10. a

11. b

12. b

13. a

14. b

15. c

16. a

17. b

18. b

Masters, Trivia Quiz

KDWN

AUGUSTA, Ga. (AP) — How well do you know the Masters? Try this quiz:

1. Which player had the lowest final round to win the Masters?

a.) Mike Weir

b.) Gary Player

c.) Jack Nicklaus

2. Who is the oldest Masters champion?

a.) Jack Nicklaus

b.) Raymond Floyd

c.) Ben Hogan

3. Name the first foreign-born player to win the Masters

a.) Herman Keiser

b.) Gary Player

c.) Sandy Lyle

4. Name the only player to make a hole-in-one on No. 4 at Augusta National in the Masters.

a.) K.J. Choi

b.) Padraig Harrington

c.) Jeff Sluman

5. Who is the only player to win the Masters and put on the green jacket himself?

a.) Jack Nicklaus

b.) Nick Faldo

c.) Tiger Woods

6. Name the Masters champion who made birdie on his final four holes.

a.) Arnold Palmer

b.) Mark O’Meara

c.) Charl Schwartzel

7. Name the player to compete in 50 consecutive Masters.

a.) Arnold Palmer

b.) Gary Player

c.) Doug Ford

8. Name the last player to win the Masters in his first attempt.

a.) Charles Coody

b.) Ian Woosnam

c.) Fuzzy Zoeller

9. Which amateur had the 54-hole lead only to shoot 80 in the final round?

a.) Rory McIlroy

b.) Billy Joe Patton

c.) Ken Venturi

10. Who was the last player to win the Masters without breaking 70 in any of the four rounds?

a.) Larry Mize

b.) Zach Johnson

c.) Craig Stadler

11. Name the last player to win the Masters with a final round over par.

a.) Craig Stadler

b.) Trevor Immelman

c.) Jack Nicklaus

12. Name the only Masters champion who started the final round outside the top 10.

a.) Nick Faldo

b.) Art Wall

c.) Gene Sarazen

13. What previously occupied the land that was purchased to build Augusta National Golf Club?

a.) Fruitland Nurseries

b.) Girl Scouts of America headquarters

c.) Waffle House

14. Who has finished in second place the most times at the Masters without ever winning?

a.) Greg Norman

b.) Tom Weiskopf

c.) Johnny Miller

15. Who won the Masters by the most shots?

a.) Raymond Floyd

b.) Jack Nicklaus

c.) Tiger Woods

16. Who did Gene Sarazen defeat in a playoff in 1935 after making an albatross on the 15th hole of the final round?

a.) Craig Wood

b.) Horton Smith

c.) Greg Norman

17. Which writer coined the phrase “Amen Corner” for the 11th, 12th and 13th holes at Augusta National?

a.) Grantland Rice

b.) Herbert Warren Wind

c.) O.B. Keeler

18. Who has the lowest 72-hole score at the Masters without winning?

a.) Ernie Els

b.) David Duval

c.) Retief Goosen

ANSWERS

1. b

2. a

3. b

4. c

5. a

6. c

7. a

8. c

9. c

10. a

11. b

12. b

13. a

14. b

15. c

16. a

17. b

18. b

Masters, Trivia Quiz

KDWN

AUGUSTA, Ga. (AP) — How well do you know the Masters? Try this quiz:

1. Which player had the lowest final round to win the Masters?

a.) Mike Weir

b.) Gary Player

c.) Jack Nicklaus

2. Who is the oldest Masters champion?

a.) Jack Nicklaus

b.) Raymond Floyd

c.) Ben Hogan

3. Name the first foreign-born player to win the Masters

a.) Herman Keiser

b.) Gary Player

c.) Sandy Lyle

4. Name the only player to make a hole-in-one on No. 4 at Augusta National in the Masters.

a.) K.J. Choi

b.) Padraig Harrington

c.) Jeff Sluman

5. Who is the only player to win the Masters and put on the green jacket himself?

a.) Jack Nicklaus

b.) Nick Faldo

c.) Tiger Woods

6. Name the Masters champion who made birdie on his final four holes.

a.) Arnold Palmer

b.) Mark O’Meara

c.) Charl Schwartzel

7. Name the player to compete in 50 consecutive Masters.

a.) Arnold Palmer

b.) Gary Player

c.) Doug Ford

8. Name the last player to win the Masters in his first attempt.

a.) Charles Coody

b.) Ian Woosnam

c.) Fuzzy Zoeller

9. Which amateur had the 54-hole lead only to shoot 80 in the final round?

a.) Rory McIlroy

b.) Billy Joe Patton

c.) Ken Venturi

10. Who was the last player to win the Masters without breaking 70 in any of the four rounds?

a.) Larry Mize

b.) Zach Johnson

c.) Craig Stadler

11. Name the last player to win the Masters with a final round over par.

a.) Craig Stadler

b.) Trevor Immelman

c.) Jack Nicklaus

12. Name the only Masters champion who started the final round outside the top 10.

a.) Nick Faldo

b.) Art Wall

c.) Gene Sarazen

13. What previously occupied the land that was purchased to build Augusta National Golf Club?

a.) Fruitland Nurseries

b.) Girl Scouts of America headquarters

c.) Waffle House

14. Who has finished in second place the most times at the Masters without ever winning?

a.) Greg Norman

b.) Tom Weiskopf

c.) Johnny Miller

15. Who won the Masters by the most shots?

a.) Raymond Floyd

b.) Jack Nicklaus

c.) Tiger Woods

16. Who did Gene Sarazen defeat in a playoff in 1935 after making an albatross on the 15th hole of the final round?

a.) Craig Wood

b.) Horton Smith

c.) Greg Norman

17. Which writer coined the phrase “Amen Corner” for the 11th, 12th and 13th holes at Augusta National?

a.) Grantland Rice

b.) Herbert Warren Wind

c.) O.B. Keeler

18. Who has the lowest 72-hole score at the Masters without winning?

a.) Ernie Els

b.) David Duval

c.) Retief Goosen

ANSWERS

1. b

2. a

3. b

4. c

5. a

6. c

7. a

8. c

9. c

10. a

11. b

12. b

13. a

14. b

15. c

16. a

17. b

18. b